Kimya fakültəsində onlayn görüş keçirilib

23/11/2020

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) Kimya fakültəsinə qəbul olunmuş birinci kurs tələbələri ilə fakültənin Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) onlayn görüşü keçirilib. Görüşdə Kimya fakültəsinin professor-müəllim heyəti və tələbələr iştirak ediblər.

Fakültənin dekan mavinləri Taleh Qəhrəmanov, Fuad Kərimli görüş iştitakçılarını Ağdam rayonun işğaldan azad olunması münasibəti ilə təbrik edərək, Azərbaycan ordusunun qazandığı qələbələr haqqında  ətraflı məlumat veriblər. Bildirilib ki, ölkənin flaqman elm ocağı olan BDU-da fəaliyyət göstərən tələbə təşkilatları təlbələrimizin şəxsiyyət kimi formalaşmasında mühüm rol oynayır. Tələbələrin Universitetin elmi-mədəni və ictimai həyatındakı fəallığının əhəmiyyətindən, tələbəlik həyatının maraqlı məqamlarından söz açılıb. Universitetdə fəaliyyət göstərən tələbə təşkilatlarının istedadlı gənclərin üzə çıxarılması istiqamətində mühüm işlər gördüyü vurğulanıb.

Fakültə Tələbə Gənclər Təşkilatının sədr əvəzi Əli Qədirli təşkilatın tarixi, məqsəd və vəzifələri, təşkilatın nəzdində olan klublar haqqında geniş məlumat verib.

Microsoft Teams platforması üzərindən keçirilən görüş tələbələri maraqlandıran sualların cavablandırılması ilə yekunlaşıb.

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”

BDU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət ediblər