“Kimyanın aktual problemləri” mövzusunda IX respublika elmi-praktiki konfransı

07/05/2015

Bakı  Dövlət Universitetinin kimya  fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 92-ci ildönümünə həsr edilmiş “Kimyanın aktual problemləri” mövzusunda  doktorant,  magistrant və gənc tədqiqatçıların  IX respublika elmi-praktiki konfransı keçirilib. Konfransı giriş sözü ilə Elm və innovasiyalar üzrə prorektor, AMEA-nın müxbir üzvü, professor Aydın Kazımzadə açıb, onun əhəmiyyətindən danışıb.  Kimya fakültəsinin  dekanı, professor Abdulsəid  Əzizov məruzə ediləcək çıxışlarla baglı məlumat verib və konfransın içinə uğurlar arzulayıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 07 may 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib