Kitabxana-informasiya təhsilinə həsr edilmiş seminarda amerikalı professor məruzə edib

26/05/2017

Bakı Dövlət Universitetində Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin təşkilatçılığı ilə kitabxana-informasiya təhsilinin müasir problemlərinə həsr edilmiş elmi seminar keçirilib. Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin dekanı, dosent Azad Qurbanov bu sahədə baş verən yeniliklərdən, bu istiqamətdəki qloballaşmadan  bəhs edib.

Daha sonra  Pensilvaniya Edinboro Universitetinin professoru, Baron Fornes Kitabxanasının Fulbrayt proqramı üzrə məsləhətçisi xanım Dr.Andrea Vayman  “Kitabxanaşünaslıq və informasiya təhsili sahəsində qlobal trendlər, transformasiyalar” mövzusunda məruzə edib.

Azərbaycanda Fulbrayt tədqiqatçısı kimi fəaliyyət göstərən Andrea Vaymanın çıxışından sonra məruzə  ətrafında  çıxışlar dinlənilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 may 2017-ci il.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!