Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Konsul Petro Vaqner ilə görüş

21/04/2015

Çexiya Respublikasının ölkəmizdəki konsulu Petro Vaqner Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsində olub. Fakültənin dekanı, dosent Azad Rzayev qonağı salamlayaraq, ona universitet və fakültə haqqında məlumat verib. Görüşdə müxtəlif məsələlər müzakirə edilib və diplomatik korpusun əməkdaşları tərəfindən “II dünya müharibəsindən sonra Şərqi Avropada vəziyyət” mövzusunda mühazirə və tədqiqat işinə başlanılmaq haqqında qərar verilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 21 aprel 2015-ci il.

Təhsil Nazirliyinin İnsan Resursları Mərkəzi müəllimlərin işə qəbulu ilə bağlı seminar keçirib

14/12/2018

BDU Tədris Metodiki Şurası beş illik hesabat təqdim edib