Koreya dili üzrə nitq yarışması keçirilib

13/10/2012

Bakı Dövlət Universitetində tələbələr arasında Koreya dili üzrə II nitq yarışması keçirilib. Tədbiri  giriş sözü ilə BDU-nun Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru prof. Aydın Kazımzadə açıq elan edib. Yarışmada koreya dili və ədəbiyyatı üzrə təhsil alan BDU-nun və Azərbaycan Dillər Universitetinin tələbələri mübarizə aparıblar. Yarışmada Koreya Respublikasının ölkəmizdəki səfiri Çoi Suk İn iştirak edib.

Tədbir konsert proqramı və qaliblərin mükafatlandırılması ilə başa çatıb. Müsabiqə iştirakçılarına tələbə yeməkxanasında Koreya mətbəxinin yeməkləri təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 13 oktyabr 2012-ci il.

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin  sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib
14/04/2021

BDU-da "Şəhidlər-mənəviyyata açılan pəncərə" adlı tədbir