Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

K-pop Dünya Festivalı 2014

23/05/2014

20 may tarixində Koreya Respublikasının Səfirliyi tərəfindən təşkil olunan K-pop 2014 Dünya Festivalın Azərbaycan üzrə regional müsabiqəsi Bakı Dövlət Universitetində keçirilib. Müsabiqədə 14 i.tirakçı yarışıb. Müsabiqənin qalibi Samsung Galaxy Tabplanşetini udub və internet sorğusundan, professional seçimdən sonra oktyabr ayında keçiriləcək K-pop 2014 Dünya Festivalında iştirak etmək üçün Koreyaya səyahət imkanı qazanacaq. K-pop müsabiqəsi musiqi vasitəsilə Azərbaycan və Koreya xalqlarının anlaşmasına böyük fürsət yaradır.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 may 2014-cü il.

Çexiyanın Karlova Universitetinin əməkdaşları BDU-da tədqiqat aparırlar

Bakı Dövlət Universiteti ilə Çexiyanın Karlova Universiteti arasında səmərəli əməkdaşlıq əlaqələri davam edir
21/03/2019

Azərbaycan Respublikası prezidenti İlham Əliyevin Novruz bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqına təbriki