Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

K-pop Dünya Festivalı 2014

23/05/2014

20 may tarixində Koreya Respublikasının Səfirliyi tərəfindən təşkil olunan K-pop 2014 Dünya Festivalın Azərbaycan üzrə regional müsabiqəsi Bakı Dövlət Universitetində keçirilib. Müsabiqədə 14 i.tirakçı yarışıb. Müsabiqənin qalibi Samsung Galaxy Tabplanşetini udub və internet sorğusundan, professional seçimdən sonra oktyabr ayında keçiriləcək K-pop 2014 Dünya Festivalında iştirak etmək üçün Koreyaya səyahət imkanı qazanacaq. K-pop müsabiqəsi musiqi vasitəsilə Azərbaycan və Koreya xalqlarının anlaşmasına böyük fürsət yaradır.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 may 2014-cü il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb