Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

İlahiyyat fakültəsinin dosenti beynəlxalq simpoziumda

27/12/2017

Bakı Dövlət Universitetinin İlahiyyat fakültəsinin İslam elmləri kafedrasının dosenti, i.f.d. Elnurə Əzizova Türkiyə Respublikası Türk Tarix Qurumunun təşkilatçılığı ilə keçirilən “100. yılında Bağdat ve Kûtu’l-Amâre” beynəlxalq simpoziumunda iştirak edib. Simpoziumun proqramı Bağdadın iqtisadi, sosial və mədəni tarixini və Birinci Dünya Müharibəsində Kutul-Amara Zəfərinin orijinal elmi tədqiqatlarını əhatə edib. Dosent E.Əzizova simpoziumda “Kutul-Amara mühasirəsində əsir düşmüş ingilis hərbiçilərin yazılarında Türk və Ərəb təsəvvürü” adlı məruzə ilə çıxış edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 dekabr 2017-ci il.

BDU-da üçtərəfli anlaşma memorandumu imzalanıb

BDU-da üçtərəfli anlaşma memorandumu imzalanıb
23/01/2018

“Bəxtiyar Vahabzadə poeziyasında istiqlal ideyası” adlı monoqrafiya Londonda ingilis dilində işıq üzü görüb