İlahiyyat fakültəsinin dosenti beynəlxalq simpoziumda

27/12/2017

Bakı Dövlət Universitetinin İlahiyyat fakültəsinin İslam elmləri kafedrasının dosenti, i.f.d. Elnurə Əzizova Türkiyə Respublikası Türk Tarix Qurumunun təşkilatçılığı ilə keçirilən “100. yılında Bağdat ve Kûtu’l-Amâre” beynəlxalq simpoziumunda iştirak edib. Simpoziumun proqramı Bağdadın iqtisadi, sosial və mədəni tarixini və Birinci Dünya Müharibəsində Kutul-Amara Zəfərinin orijinal elmi tədqiqatlarını əhatə edib. Dosent E.Əzizova simpoziumda “Kutul-Amara mühasirəsində əsir düşmüş ingilis hərbiçilərin yazılarında Türk və Ərəb təsəvvürü” adlı məruzə ilə çıxış edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 dekabr 2017-ci il.

TÜBİTAK-ın prezidenti Hasan Mandalın BDU-nun müəllim-tələbə heyəti ilə görüşü

29/02/2024

BDU və “Veysəloğlu Şirkətlər Qrupu” MMC arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb

28/02/2024