İlahiyyat fakültəsinin dosenti beynəxalq konfransda çıxış edib

15/12/2017

BDU-nun İlahiyyat fakültəsinin İslam elmləri kafedrasının dosenti Elnurə Əzizova İstanbul Universitetinin və Dəyərlər Təhsil Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə  keçirilən “Ali dini təhsil” adlı beynəlxalq konfransda iştirak edib. O, konfransda “Dünyəvi dövlətdə alternativ ali dini təhsil modelləri: Azərbaycan SSR-də ali dini təhsil müəssisələrinin inkişaf prosesi” adlı məruzə ilə çıxış edib. Konfrans iştirakçılarının çoxsaylı suallarının cavablandıran dosent Elnurə Əzizovanın məruzəsi maraqla qarşılanıb.

theology.bsu.edu.az

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb