İlaxır çərşənbəsinə həsr olunmuş sərgi

04/03/2016

Bakı Dövlət Universitetinin filologiya fakültəsində ilin axır çərşənbəsinə həsr olunmuş tələbə və magistrantların əl işlərindən ibarət sərgi təşkil olunacaq. Sərgidə iştirak etmək istəyən filologiya fakültəsinin, eləcə də universitetin digər fakültələrinin tələbələri əl işlərini (rəsm əsərləri, toxunma əşyalar və s.) martın 11-ə kimi Azərbaycan şifahi xalq ədəbiyyatı kafedrasına (1 saylı korpus, otaq 105) təqdim edə bilərlər.

Qeyd edək ki, sərgidə nümayiş etdirilən əl işləri müsabiqə yolu ilə dəyərləndiriləcək və ilk üç yerin qalibi hədiyyə ilə mükafatlandırılacaq.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 mart 2016-ci il.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib