“İlin ən yaxşı şam ağacı” müsabiqəsi keçirilib

29/12/2011

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi ənənəsinə uygun olaraq bu il də “İlin ən yaxşı şam ağacı” müsabiqəsini həyata keçirib. Universitetin 17 fakültəsi “İlin ən yaxşı şam ağacı”nı bəzəmək üçün start götürüb.

Fakültələrin hamısı öz şam ağacını bəzəmək üçün yüksək səy göstəriblər. Rektor, akademik Abel Məhərrəmov şənliyi giriş sözü ilə açıb hamını təbrik etdikdən sonra bütün fakültələrin şam ağacları ilə yaxından tanış olub. Rektor tələbələrlə səmimi söhbət edib, xatirə şəkli çəkdirib və bütün fakültələrdən razı qaldığını bildirib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 30 dekabr 2011-ci il.

AzTU-da Bakı Dövlət Universitetinin 100 illiyi qeyd olunub

Noyabrın 19-da AzTU ölkədə ali təhsilin və elmin inkişafında mühüm xidmətləri olan Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illik yubileyinə həsr edilmiş tədbir keçirilib
18/11/2019

BDU kollektivi Universitet ərazisinə 650 ağac əkdi