“İlin ən yaxşı şam ağacı” müsabiqəsi keçirilib

29/12/2011

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi ənənəsinə uygun olaraq bu il də “İlin ən yaxşı şam ağacı” müsabiqəsini həyata keçirib. Universitetin 17 fakültəsi “İlin ən yaxşı şam ağacı”nı bəzəmək üçün start götürüb.

Fakültələrin hamısı öz şam ağacını bəzəmək üçün yüksək səy göstəriblər. Rektor, akademik Abel Məhərrəmov şənliyi giriş sözü ilə açıb hamını təbrik etdikdən sonra bütün fakültələrin şam ağacları ilə yaxından tanış olub. Rektor tələbələrlə səmimi söhbət edib, xatirə şəkli çəkdirib və bütün fakültələrdən razı qaldığını bildirib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 30 dekabr 2011-ci il.

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir

19/07/2019

BDU Almaniyanın Berlin Humboldt Universiteti ilə əməkdaşlıq əlaqələrini yeni səviyyədə qurur

18/07/2019