Litva Respublikasının Edukalogiya universitetinin və Dillər Mərkəzinin nümayəndələri BDU-da

20/09/2012

Litva Respublikasının Edukalogiya universitetinin prorektoru Rimantas Jelvis və Litva Mədəniyyət və Dillər Mərkəzinin rəhbəri Vilma Vilkayte BDU-da olublar. Qonaqları Elm və innovasiyalar üzrə prorektor, professor Aydın Kazımzadə və Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva qəbul ediblər. Görüşdə ikitərəfli əməkdaşlıq və onun perspektivləri müzakirə olunub. Sonra qonaqlar BDU-nun laboratoriyaları və elmi mərkəzlərində olub, xoş təəssüratla ayrılıblar.

Qeyd edək ki, edukalogiya təhsil sahəsinin funksiyalarını, inkişafını və təşkil olunmasını tədqiq edən elmdir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 sentyabr 2012-ci il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020

BDU alimlərinin məqaləsi dünyanın nüfuzlu jurnalında dərc olunub

Prezident İlham Əliyev xalqa müraciət edib