Litva təhsil nazirinin müavini BDU-da

03/10/2013

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Litva təhsil nazirinin müavini Rimantas Vaytuksun başçılıq etdiyi nümayəndə heyətinin qəbul edib.Ölkəmizə ilk dəfə səfər edən qonağa universitet haqqında məlumat verən rektor, eyni zamanda onun xarici ölkə universitetləri ilə əməkdaşlığından bəhs edib. Litva təhsil nazirinin müavini öz növbəsində ölkəsinin təhsil sistemi haqqında məlumat verib, Bakı Dövlət Universiteti ilə əməkdaşlıqdan məmnun olduqlarını diqqətə çatdırıb. Görüşdə Azərbaycan-Litva universitetləri arasındakı əməkdaşlıq, onun hazırkı vəziyyəti və perspektivləri barədə fikir mübadiləsi aparılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 3 oktyabr 2013-cü il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib