“İLİN ƏN YAXŞI TƏLƏBƏSİ” müsabiqəsinin qalibləri mükafatlandırılıb

24/12/2014

Bu gün BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tələbələr arasında tədris göstəriciləri, nümunəvi nizam-intizam, universitetin ictimai həyatında fəallığı ilə fərqlənən, yoldaşları arasında xüsusi nüfuza malik olan tələbələrin müəyyən edilməsi məqsədi ilə “İlin ən yaxşı tələbəsi” adlı seçki müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılma mərasimini keçirib. Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov “İlin ən yaxşi tələbəsi” adını qazanmış tələbələri təbrik edərək onları bu fəxri ada daim sadiq qalmağı və daha böyük nailiyyətlər əldə etməyi arzulayıb.

Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Daşqın Qənbərov, öz növbəsində, qaliblərini təbrik edərək THİK-in 2014-cü ildə sərgilədiyi fəaliyyət, həyata keçirilmiş tədbirlər və görülməli işlər haqqında məlumat verib. Sonda rektor Abel Məhərrəmov müsabiqə qalibi olmuş tələbələrə diplomlar təqdim edib. Mərasim konsert proqramı ilə yekunlaşıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 dekabr 2014-cü il.

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”

BDU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət ediblər