Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Macarıstanlı qonaqlarla əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olunub

20/04/2015

Macarıstanın Miskolc, Seqed, Esterhazy Karoy adına Tətbiqi Elmlər universitetlərinin və Dunayvaroş Kollecinin nümayəndələri ölkəmizə səfərləri çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetində olublar.

Nümayəndə heyəti universitetin Xarici tələbələrlə iş üzrə dekanı Gülheyran Rəhimova və Beynəlxalq proqramlar şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova ilə görüşüblər. Qonaqlara bu təhsil ocagının tarixi, elmi nailiyyətləri, təhsilin inkişaf perspektivləri və beynəlxalq əlaqələri haqqında məlumat verilib, universitetlərarası əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 aprel 2015-ci il.

Təhsil Nazirliyinin İnsan Resursları Mərkəzi müəllimlərin işə qəbulu ilə bağlı seminar keçirib

14/12/2018

BDU Tədris Metodiki Şurası beş illik hesabat təqdim edib