“Mahir nişançı” güllə atıcılığı üzrə X Respublika turniri başa çatıb

24/02/2017

Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi, Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqı ilə birgə 26 fevral-Xocalı soyqırımının iyirmi beşinci ildönümünə həsr olunmuş Respublika Stend Atıcılığı İdman Kompleksində ali və orta ixtisas təhsili müəssisələrinin tələbələri arasında ənənəvi olaraq “Mahir nişançı” güllə atıcılığı üzrə X Respublika turniri keçirilib.

Turnirdə Bakı şəhərində fəaliyyət göstərən 20-dən artıq ali və orta ixtisas təhsili müəssisələrinin 100-dən artıq tələbəsi iştirak edib.
Yarışda Azərbaycan Dövlət Rəssamlıq Akademiyasının komandası 1-ci yeri, Azərbaycan Turizm Universitetinin komandası 2-ci yeri, Bakı Dövlət Universitetinin "Azəri İgidləri" komandası isə 3-cü yeri tutublar.
Qaliblər Gənclər və İdman Nazirliyinin fəxri fərmanı və mükafatı ilə təltif olunublar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 fevral 2017-ci il

Humanizm və həmrəylik bayramı

16/06/2024

Azərbaycan xalqının və dövlətinin taleyində dönüş günü