“MDB Ölkələrinin Xarici Siyasəti” adlı dərs vəsaiti çapdan çıxıb

18/12/2017

“MDB Ölkələrinin Xarici Siyasəti” adlı dərs vəsaiti Moskvada Rusiya Xalqlar Dostluğu Universitetində (RUDN) çapdan çıxıb. Kitabın müəlliflərindən biri də Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin əməkdaşı, siyasi elmlər üzrə fəlsəfə doktoru Əlimusa İbrahimovdur.

Kitab Rusiya başda olmaqla MDB ölkələrinin ali məktəbləri üçün dərs vəsaiti kimi nəzərdə tutulub.

Əlimusa İbrahimov Rusiya Xalqlar Dostluğu Universitetində (RUDN) təşkil olunan “Rusiyanın MDB məkanında Xarici siyasəti” adlı konfransda da iştirak edib. O, konfransda məruzə edib və qeyd olunan kitabın təqdimatına qatılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 dekabr 2017-ci il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva: Qoy Azərbaycanın müstəqilliyi əbədi olsun!

19/10/2020

Cəbrayıl rayonunun 13 kəndi işğaldan azad edilib