Mexanika-riyaziyyat fakültəsinin ilk məzunları universitetdə olub

09/07/2013

Bakı Dövlət Universitetinin mexanika-riyaziyyat fakültəsinin ilk məzunları universitetdə olublar.   1958-1962-ci illərdə adıçəkilən fakültədə təhsil alan tələbələr rektor, akademik Abel Məhərrəmovla görüşüblər. Məlum olub ki, 1958-ci ilədək fizika-riyaziyyat adlanan fakültənin həmin ildən etibarən adı dəyişdirilərək mexanika-riyaziyyat olub. İlk qəbul olan tələbələrin sayı isə 50 nəfər olub.

Qəbul  və xoş sözlər üçün rektora təşəkkür edən məzunlar, tələbəlik illəri ilə bağlı xatirələrinin bölüşüblər.

Görüşdə fakültənin dekanı, professor Nizaməddin İsgəndərov, Hesablama riyaziyyatı kafedrasının dosenti İsabala Qurbanov və başqaları iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi.

Möhtəşəm 55 il: dövlət müstəqilliyinə aparan milli intibah və hərtərəfli tərəqqi

14/07/2024

İldırım: insana təsiri, fəsadları, ondan qorunma yolları

12/07/2024