Mirşahin Agayev gənc həmkarları ilə təcrübəsini bölüşüb

08/05/2015

ANS Şirkətlər Qrupunun vitse-prezidenti, tanınmış telejurnalist, əməkdar jurnalist Mirşahin Ağayev Bakı Dövlət Universitetində “Tələbədən tələbəyə” layihəsinin qonağı olub. O, tələbələrin suallarını cavablandırıb və təcrübəsini bölüşüb.

Görüşdə layihə rəhbəri Könül Niftəliyeva, Məhəmməd Əmin Rəsulzadə irsinin araşdırıcısı, professor Şirməmməd Hüseynov, İctimai Televiziyanın Yayım Şurasının sədri Cahangir Məmmədli və jurnalistika fakültəsinin tələbələri iştirak ediblər.

“Tələbədən tələbəyə” layihəsi BDU-nun jurnalistika fakültəsinin tələbələri tərəfindən həyata keçirilir. Layihə ərzində təcrübəsi olan yuxarı kurs tələbələri öz biliklərini aşağı kurslarla bölüşürlər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 may 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib