Misir universiteti ilə əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olunub

25/06/2013

Misirin Ayn Əl-Şəms Universitetinin prorektoru, iqtisadiyyat bölməsinin rəisi, Şura Məclisində İqtisad Komitəsinin rəhbərinin müavini, Misir Liberal Forumunun prezidenti, məşhur siyasətci professor Yomn M.Elhamaki, MƏR-in Bakıdakı Səfirliyinin Mədəniyyət  Mərkəzinin müdiri, mədəniyyət attaşesi professor Mustafa Moavad Əbdül Tavab Abu-Ziəd və MƏR-in Bakıdakı Səfirliyinin Mədəniyyət  Mərkəzinin diplomatı Seyid İmad BDU-da olublar.

Qonaqlar BDU-nun beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq üzrə prorektoru, dosent Şəlalə Məmmədova ilə görüşüblər.

Görüş zamanı tədris və tədqiqatlar sahəsində əməkdaşlıq sahələri müzakirə olunub, birgə layihələrin və elmi əməkdaşlığın inkişafı üçün universitetlər arası əməkdaşlıq proqramları nəzərdən keçirilib.

Daha sonra misirli qonaqlar  universitetlə tanış olub, elmi-tədqiqat laboratoriyalarına baş çekiblər.

Mətbuat və informasiya Şöbəsi, 25 iyul 2013-cü il.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib