Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin doktorantı Almaniyanın Helmholtz Mərkəzinin Ekoloji Kimya İnstitutunda təhsil kursu keçib

02/10/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Ekoloji kimya kafedrasının böyük laborantı, doktorant Aytən Səmədova Almaniya Federativ Respublikasının Münxen şəhərində yerləşən Helmholtz Mərkəzinin Ekoloji Kimya İnstitutunda texniki təhsil kursu keçib.  A.Səmədova neft sənayesinin ətraf mühitə təsirinin müxtəlif aspektlərindən bəhs edən məruzə ilə çıxış edib. Ekoloji kimya İnstitutunun rəhbəri professor Zimmerman və mərkəzin əməkdaşları bu mövzuya xüsusi maraq göstəriblər. Kursda kütlə spektrometriyası kimi analitik tədqiqat metodları ilə tanışlıq olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 oktyabr 2017-ci il.

BDU Elmi Kitabxanasının oxucuları üçün “EBSCO Discovery Service”in xidmətlərindən ödənişsiz istifadə imkanı

16/07/2024

BDU-da hibrid nanonaqillərin sintezi, tədqiqi və tətbiqi üzrə tədqiqatlar davam edir

15/07/2024