Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Əmlak Məsələləri Dövlət Komitəsinin nümayəndələri BDU tələbələri ilə görüşüblər

07/06/2018

Karyera, praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin təşəbbüsü ilə Azərbaycan Respublikasının Əmlak Məsələləri Dövlət Komitəsinin nümayəndələri Ekologiya və torpaqşünaslıq, Hüquq, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüblər. Görüşdə Komitənin İnsan resurslarının idarə edilməsi və Dövlət qulluğu şöbəsinin müdiri Nuranə Nəzərova, şöbənin müdir müavini Hüsaməddin Əlizadə və  məsləhətçisi Şəmistan Şəmistanzadə tələbələrə Azərbaycan Respublikasının Əmlak Məsələləri Dövlət Komitəsinin idarələri və şöbələri haqqında məlumat verib, işə qəbulla bağlı prosedur qaydalardan danışıb, tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 iyun 2018-ci il

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018