“Mənə nəfəsli mahnılarınız sevginin ilk göz yaşları kimidir!” adlı tədbir keçirilib

28/11/2020

Bakıdakı Rusiya İnformasiya və Mədəniyyət Mərkəzində (RİMM),“Qonağ otağı ədəbiyyatı” layihəsi çərçivəsində “Mənə nəfəsli mahnılarınız sevginin ilk göz yaşları kimidir!” adlı ədəbi bədii gecə keçirilib. Tanınmış şair, yazıçı, publisist, tərcüməçi, ədəbiyyatşünas Aleksandr Blokun 140 illiyinə həsr edilmiş gecədə Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) nəzdində fəaliyyət göstərən Rus Mərkəzinin rəhbəri Arzu Məmmədova və Universitetin tələbələri iştirak ediblər.

BDU-nun Rus Mərkəzinin rəhbəri Arzu Məmmədova “Dahi rus şairi A.A.Blokun yaradıcılığının XXI əsrdə aktuallığı” adlı məruzə ilə çıxış edib.

Sonda Filologiya fakültəsinin tələbəsi Nigar Abdullayeva və Jurnalistika fakültəsinin tələbəsi Mariya Eyvazova şairin şeirlərini səsləndiriblər.

Tədbirin sonunda RİMM tərəfindən iştirakçılara rus yazıçı və şairlərinin kitabları hədiyyə edilib.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!