Məntiq olimpiadasının qalibləri mükafatlandırılıb

25/06/2019

Bakı Dövlət Universiteti, Master School tədris mərkəzi, MilliSoft İT və Proqramlaşdırma mərkəzi, Eduline xarici dil mərkəzi və Azərbaycan Universitetləri facebook səhifəsinin təşkilatı dəstəyi ilə ali təhsil müəssisələrinin tələbələri arasında may ayında keçirilmiş məntiq olimpiadasının mükafatlandırma mərasimi baş tutub.

Master School tədris mərkəzinin icraçı direktoru İlkin Məhərrəmov Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş məntiq olimpiadasının tələbələrin intellektual səviyyələrinin inkişafına müsbət təsirindən danışıb.

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Sosial-humanitar və informasiya məsələləri üzrə müşaviri Əliş Ağamirzəyev belə yarışların tələbələrin böyük marağına səbəb olduğunu bildirib.

Sonda qalib tələbələrin mükafatlandırma mərasimi baş tutub. 15 tələbəyə endirim kuponu və diplomlar, 4-cü və 5-ci yerlərin sahiblərinə pul mükafatı və diplomlar, 3-cü yerin sahibinə planşet və diplom, 2-ci yerə pul mükafatı və diplom, birinci yerin qalibinə isə IphoneX mobil telefonu və diplom təqdim olunub. Həmçinin bütün olimpiada iştirakçıları Master School tədris mərkəzindən endirim kuponu qazanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 iyun 2019-cu il.

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib