Mordoviyalı rektor BDU-dan razılıq etdi

09/10/2015

N.P.Oqaryov adına Mordoviya Dövlət Universitetinin rektoru Serqey Mixayloviç Vdovin və prorektor Konstantin Aleksandroviç Leşankin Bakı Dövlət Universitetində olub.  Universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovla görüşdə BDU ilə Mordoviya Dövlət Universiteti  arasında imzalanmış anlaşma memorandumundan sonra həyata keçirilən işlərdən bəhs edib. Rektor Abel Məhərrəmov bildirib ki, memorandumdan ötən müddət ərzində  birgə layihələr üzrə elmi araşdırmaların aparılması, alimlərin və müəllimlərin ixtisaslarının artırılması məqsədi ilə təcrübə mübadilələrinin həyata keçirilməsi istiqamətində səmərəli işlər görülüb. Mordoviya Dövlət Universitetinin rektoru Serqey Mixayloviç Vdovin, öz növbəsində, universitetlərarası əlaqələrdən məmnunluq ifadə edərək, təmsil etdiyi universitetin 10 tələbəsi və  bir müəlliminin BDU-da,  onun Quba və Altıağacda yerləşən tədris və təcrübə bazasında yerinə yetirdikləri layihələrin nəticəsindən məmnunluğunu diqqətə çatdırıb.

Görüşdə əməkdaşlığın daha da inkişaf etdirilməsi istiqamətində fikir mübadiləsi aparılıb, tələbələrin təcrübə müddətini əks etdirən slayd nümayiş etdirilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 09 oktyabr 2015-ci il.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü