Moskva Dövlət Universitetində Həmkarlar İttifaqlarının yaradılmasının 100 illiyinə həsr edilmiş tədbir keçirilib

24/04/2019

M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetində Həmkarlar İttifaqlarının yaradılmasının 100 illiyinə həsr edilmiş təntənəli tədbir keçirilib. Tədbirdə ölkəmizi  Bakı Dövlət Universiteti Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Fikrət Şiriyev təmsil edib. Tədbiri M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin rektoru, akademik V.A.Sadovniçi açıb, Rusiyanın Xalq təhsili və elm işçiləri Həmkarlar İttifaqının sədri Q.Y. Merkulova, Moskva şəhər Həmkarlar Federasiyasının sədri M.İ.Antonçev və başqaları çıxış ediblər. Xarici qonaqlar adından Fikrət Şiriyev təbrik nitqi söyləyib.  Sonra Avrasiya Universitetləri Həmkarlar Təşkilatları Assosiasiyasının Rəyasət  Heyətinin Bakıda keçiriləcək növbəti qurultayı ilə bağlı iclas keçirilib, BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr ediləcək qurultayın vaxtı və proqramı dəqiqləşdirilib. Assosiasiyanın vitse-prezidenti F.Şiriyev bu barədə Rəyasət Heyəti üzvlərinə ətraflı məlumat verib.

Mətbuat və informasya şöbəsi, 24 aprel 2019-cu il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb