İmtahan sessiyasının üçüncü həftəsi yekunlaşıb

30/01/2021

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) payız semestrinin imtahan sessiyası onlayn formada öz işini uğurla davam etdirir.

29 yanvar 2021-ci il tarixində keçirilən imtahanlarda BDU-da bakalavr pilləsində 230 qrup üzrə 5127 nəfər (378 nəfəri SABAH qrupları tələbəsi olmaqla) iştirak edib.

Magistratura pilləsində isə 129 ixtisaslaşmada 72 fənn üzrə 403 magistrant imtahan verib.

BDU-nun Qazax filialında isə 24 qrup üzrə 522 nəfər imtahanları uğurla başa vurub.

Qış imtahan sessiyasının şəffaf və mövcud qaydalara uyğun keçirilməsi məqsədilə bütün tədbirlər yüksək səviyyədə təşkil olunub. Sessiya dövründə universitet rəhbərliyi başda olmaqla, prorektorlar, dekanlar, dekan müavinləri, nəzarətçi müəllimlər və Tələbə Nəzarət Qrupu tərəfindən imtahanlara mütəmadi onlayn nəzarət həyata keçirilir.

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”

BDU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət ediblər