Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

"Nə? Harada? Nə zaman?" intellektual oyunu keçirilib

06/10/2018

Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubu (AİOK) və BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman? " intellektual oyunu üzrə sinxron çempionatlara start verilib. Ümumilikdə müxtəlif fakültələrdən 15 komandanın yarışdığı intellektual oyunda müxtəlif suallar səsləndirilib. İntellektual oyunun keçirilməsində məqsəd milli kinoların tarixi, tarixi şəxsiyyətlərin tanınması, müasir dövrdə gənclər arasında dünya görüşünün artırılmasıdır. Qeyd edək ki, yarışlar hər həftənin şənbə günləri keçirilir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 oktyabr 2018-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.