"Nə? Harada? Nə zaman?" intellektual oyunu keçirilib

06/10/2018

Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubu (AİOK) və BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman? " intellektual oyunu üzrə sinxron çempionatlara start verilib. Ümumilikdə müxtəlif fakültələrdən 15 komandanın yarışdığı intellektual oyunda müxtəlif suallar səsləndirilib. İntellektual oyunun keçirilməsində məqsəd milli kinoların tarixi, tarixi şəxsiyyətlərin tanınması, müasir dövrdə gənclər arasında dünya görüşünün artırılmasıdır. Qeyd edək ki, yarışlar hər həftənin şənbə günləri keçirilir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 oktyabr 2018-ci il.

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyində “Son zəng”

14/06/2019

BDU-da Qurtuluş Günü münasibətilə tədbir keçirilib

14/06/2019