NATO rəsmiləri BDU-nun tələbələri qarşısında çıxış ediblər

31/05/2013

NATO-nun Baş katibinin Qadın, Sülh və Təhlükəsizlik üzrə xüsusi nümayəndəsi Mari Skare, NATO-nun Baş katibinin İctimai Diplomatiya üzrə müavini Kolinda Grabar-Kitarovic, Cənubi Qafqaz regionunda zabit Villiam Lahu və köməkçi Despina Afentuli Bakı Dövlət Universitetində olublar. Qonaqların rektor, akademik Abel Məhərrəmov ilə görüşdə qarşılıqlı maraq doğuran məsələlər müzakirə edilib. Daha sonra Mari Skare, Kolinda Grabar-Kitarovic və Villiam Lahu BDU-nun tələbələr qarşısında çıxış ediblər, onların suallarını cavablandırıblar.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 31 may 2013-cü il.

BDU-da icbari tibbi sığorta ilə bağlı təqdimat keçirilib

BDU-da İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyinin Marketinq və İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Aynurə Əhmədova Universitetin müəllim və tələbələri qarşısında təqdimatla çıxış edib
27/02/2020

Tələbələrə “ActInSpace” yarışması haqqında məlumat verilib