Nəsiman Yaqublu Varşavada Beynəlxalq Prometey konfransında iştirak edib

08/11/2016

Polşa Respublikasının paytaxtı Varşava şəhərində VII  Beynəlxalq Prometey  Konfransı keçirilib. Bakı Dövlət Universiteti jurnalistika fakültəsinin professoru, tarix elmləri doktoru Nəsiman Yaqublu həmin konfransda iştirak edib. Konfransda ABŞ, Polşa, Ukrayna və Qazaxıstandan gəlmiş tanınmış elm xadimləri iştirak edib. N.Yaqublu “Qafqaz mühacirlərinin mətbuat orqanları” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib. Hazırda həmin məruzə çap üçün Varşava Universitetində nəşr edilən “Yeni Prometey” jurnalına təqdim olunub. Qeyd edək ki, N.Yaqublu həm də “Yeni prometey” jurnalının redaksiya heyətinin üzvüdür.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 7 noyabr 2016-cı il

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin  sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib
14/04/2021