Nəsiman Yaqublu Varşavada Beynəlxalq Prometey konfransında iştirak edib

08/11/2016

Polşa Respublikasının paytaxtı Varşava şəhərində VII  Beynəlxalq Prometey  Konfransı keçirilib. Bakı Dövlət Universiteti jurnalistika fakültəsinin professoru, tarix elmləri doktoru Nəsiman Yaqublu həmin konfransda iştirak edib. Konfransda ABŞ, Polşa, Ukrayna və Qazaxıstandan gəlmiş tanınmış elm xadimləri iştirak edib. N.Yaqublu “Qafqaz mühacirlərinin mətbuat orqanları” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib. Hazırda həmin məruzə çap üçün Varşava Universitetində nəşr edilən “Yeni Prometey” jurnalına təqdim olunub. Qeyd edək ki, N.Yaqublu həm də “Yeni prometey” jurnalının redaksiya heyətinin üzvüdür.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 7 noyabr 2016-cı il

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin işçi heyətinə smart təhsil kartı təqdim edilib