Nəsiman Yaqublu Varşavada Beynəlxalq Prometey konfransında iştirak edib

08/11/2016

Polşa Respublikasının paytaxtı Varşava şəhərində VII  Beynəlxalq Prometey  Konfransı keçirilib. Bakı Dövlət Universiteti jurnalistika fakültəsinin professoru, tarix elmləri doktoru Nəsiman Yaqublu həmin konfransda iştirak edib. Konfransda ABŞ, Polşa, Ukrayna və Qazaxıstandan gəlmiş tanınmış elm xadimləri iştirak edib. N.Yaqublu “Qafqaz mühacirlərinin mətbuat orqanları” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib. Hazırda həmin məruzə çap üçün Varşava Universitetində nəşr edilən “Yeni Prometey” jurnalına təqdim olunub. Qeyd edək ki, N.Yaqublu həm də “Yeni prometey” jurnalının redaksiya heyətinin üzvüdür.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 7 noyabr 2016-cı il

BDU-da Karyera Festivalı davam edir

01/05/2024

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləri IX Ekoloji Forumun startap müsabiqəsində qalib gəliblər