Odessa Milli Dəniz Akademiyasının nümayəndə heyəti BDU-da olub

09/07/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ukraynanın Odessa Milli Dəniz Akademiyasının prorektoru Aleksandr Nikolayeviç Şimyokinin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
A.Şimyokin təmsil etdiyi ali təhsil müəssisəsi haqqında danışıb və BDU ilə əməkdaşlıqda maraqlı olduqlarını qeyd edib. Qarşılıqlı maraq doğuran görüşün sonunda universitetlərarası beynəlxalq əlaqələrin inkişafı barədə Anlaşma Memorandumu imzalanıb.  Memorandumda tədqiqatçı, aspirant və magistrantların mübadiləsi, birgə layihələr üzərində elmi araşdırmaların aparılması, alimlərin və müəllimlərin ixtisaslarını artırmaq məqsədilə təcrübə mübadiləsinin həyata keçirilməsi kimi məsələlər əks olunub. Bundan başqa, birgə seminar və konfransların təşkili, dəniz və enerji hüququ üzrə əməkdaşlıq, layihə və proqramlarda birgə iştirak da nəzərdə tutulub.  Görüşdən sonra qonaqlar tədris və elmi-tədqiqat laboratoriyalarında olublar.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 09 iyul 2013-cü il.

BDU-da Dövlət Vergi Xidmətinin Yay Təcrübə Proqramının təqdimatı olub

23/04/2024

BDU-da hibrid enerji sistemlərinə dair tədqiqatlar aparılır

23/04/2024