Pakistanlı mütəxəssislər BDU-da mühazirələr oxuyublar

08/10/2012

Bakıda keçirilən Bakı Beynəlxalq Humanitar Forumuna Pakistan İslam Respublikasından qatılan mütəxəssislərdən  Xanım Razia Sultana, Xanım Sərvət Rauf və Məhəmməd Asif Nur Bakı Dövlət Universitetinin tarix, beynəlxalq münasibətlər və jurnalisitka fakültələrində mühazirələr oxuyublar. Mühazirələr “Pakistanın mədəniyyəti, incəsənəti və tarixi”, “Pakistan-Azərbaycan: Güclənən ikitərəfli əməkdaşlıq”, “Sosial media: Dəyişiklik, çağırışlar və imkanlar” mövzularında olub.
Mühazirələr universitetin tələbə və müəllimləri tərəfindən böyük maraqla qarşılanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 oktyabr 2012-ci il.

21 fevral – Beynəlxalq Ana Dili Günüdür

21/02/2024

BDU-nun təsis etdiyi elmi jurnal BMT-nin AGRIS beynəlxalq bazasına daxil edilib

21/02/2024