Pakistanın Sialkot Universitetinin həmtəsisçiləri BDU-da olub

30/04/2019

Pakistanın Sialkot Universitetinin həmtəsisçiləri Faisal Manzoor və Muhammad Rehan Younas Bakı Dövlət Universitetində olublar.
Rektor Elçin Babayev qonaqlara universitet haqqında məlumat verib, səfərin əməkdaşlıq əlaqələrinin qurulması istiqamətində əhəmiyyətindən danışıb.
Sialkot Universitetinin həmtəsisçisi və icraçı direktoru Faisal Manzoor təmsil etdiyi ali təhsil müəssisəsinin kompüter elmləri, biznes-menecment, tibb-fizioterapiya, tibbi biotexnologiya sahələri üzrə mütəxəssis hazırlığı haqqında məlumat verib və Bakı Dövlət Universiteti ilə əməkdaşlıqda maraqlı olduqlarını bildirib.
Görüşdə, tələbə-müəllim mübadiləsi, birgə əməkdaşlıq kimi məsələlər müzakirə edilib.

Mətbuat və informasya şöbəsi, 30 aprel 2019-cu il.

Mehriban Əliyeva Füzuli, Cəbrayıl, Xocavənd, Zəngilan rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Zəngilan şəhərinin işğaldan azad olunması münasibətilə xalqımızı təbrik edib

20/10/2020

Zəngilan şəhəri və rayonun 6 kəndi, Füzuli, Cəbrayıl, Xocavənd rayonlarının 18 kəndi işğaldan azad edilib

BDU-nun rektoru Elçin Babayev III Avrasiya forumunda iştirak edib