Professor Bülent Tezkan Bakı Dövlət Universitetinin Geologiya fakültəsində olub

10/11/2017

Almaniyanın Köln Universitetinin Geofizika və Meteorologiya İnstitutunun direktoru professor Bülent Tezkan Bakı Dövlət Universitetinin Geologiya fakültəsində olub. Qonağı universitetdə görməkdən məmnunluğunu ifadə edən dekan, dosent Məhluqə Məmmədova, Seysmologiya və Yer təkinin fizikası kafedrasının müdiri dosent Əli Novruzov və müavini dosent Əvəz Məmmədov fakültənin beynəlxalq əlaqələri, tədrisin və elmi-tədqiqat işlərinin mövcud vəziyyəti barədə məlumat verərək, bu görüşün əməkdaşlıq əlaqələrinin daha da möhkəmlənməsinə təkan olacağını bildiriblər. Professor Bülent Tezkan, öz növbəsində, xoş qarşılanmaya görə təşəkkür edib. Qonaq universitetlərarası əlaqələrin inkişafında maraqlı olduqlarını qeyd edərək, Seysmologiya və Yer təkinin fizikası kafedrası ilə birgə müvəffəqiyyətlə yerinə yetirilmiş qrant layihəsindən bəsh edib, əməkdaşlığın gələcək perspektivləri barədə fikirlərini bölüşüb.

geology.bsu.edu.az

“Xocalı Harayı” adlı ədəbi-bədii tədbir keçirilib

BDU-nun Kimya fakültəsində Xocalı soyqırımının 28-ci ildönümünə həsr olunmuş “Xocalı Harayı” adlı ədəbi-bədii tədbir keçirilib
26/02/2020