Professor Zeynal Həsənalıyev polşalı qonaqları qəbul edib

06/11/2013

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və İqtisadiyyat fakültəsinin dekanı, tarix elmləri doktoru, professor Zeynal Həsənalıyev Yagellon Universitetinin (Polşa) Beynəlxalq və siyasi elmlər fakültəsinin dekanı Şlaxta Boqdanı və həmin fakültənin dosenti Piotr Bajorunu qəbul edib. Görüşdə universitetlər və fakültələrarası əməkdaşlıqdan, fakültələrin müvafiq jurnallarında məqalələrlə çıxış edilməsi barədə müzakirələr aparılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 6 noyabr 2013-cü il.

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub

22/04/2024

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024