Qələbənin 65-ci ildönümünə həsr edilmiş konfrans keçirilib

05/05/2010

Mayın 5-də Bakı Dövlət Universitetində 1941-1945-ci illər Böyük Vətən müharibəsində Qələbənin 65-ci ildönümünə həsr edilmiş elmi-praktiki konfrans keçirilib. Rektor, millət vəkili, akademik Abel Məhərrəmov Böyük Vətən müharibəsinin bəşəriyyətə ağır bəlalar gətirdiyini, bir çox xalqlara, o cümlədən Azərbaycan xalqına ağır zərbələr vurduğunu konfrans iştirakçılarının diqqətinə çatdırıb. Bu müharibədə tarixi Qələbənin qazanılmasında qəhrəman Azərbaycan övladlarının əzolunmaz payından danışıb, müharibənin od- alovlarından çıxmış Qələbə veteranlarını təbrik edib. Universitet Veteranlar Şurasının sədri, professor Abuzər Xələfov başda olmaqla, 7 nəfər müharibə veteranına pul mükafatı və çiçək dəstələri bağışlanıb.

Tədbirdə YAP sədrinin müavini – icra katibi Əli Əhmədov, YAP Yasamal rayon təşkilatının sədri Fikrət İsmayılov və digər şəxslər iştirak ediblər.

Mətbuat xidməti

26/04/2024