Qorqud Ata Universiteti və BDU arasında Memorandum imzalanıb

28/10/2015

Qazaxıstanın Qorqud Ata Dövlət Qızılorda Universitetinin rektoru, akademik Kılışbay Bisenov Aldaberqenoviçin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetinində olub. Nümayəndə heyəti ilə keçirilən görüşdə rektor, akademik Abel Məhərrəmov Qazaxıstan və Azərbaycan xalqlarının dostluq münasibətlərindən, universitetlərarası əməkdaşlıqdan, təhsil və elm sahəsində imzalanan müqavilələrin əhəmiyyətindən bəhs edib.

Akademik Kılışbay Bisenov Aldaberqenoviç, öz növbəsində, görüşdən məmnunluğunu ifadə edərək universitetlərarası əlaqələrin qurulmasında maraqlı olduğunu, imzalanacaq memorandumun BDU ilə rəhbərlik etdiyi ali təhsil ocağı arasında əməkdaşlığın inkişafına təkan verəcəyini xüsusilə qeyd edib.

Sonda  müəllim-tələbə mübadiləsi, ikitərəfli simpozium, seminar, konfransların keçirilməsi, beynəlxalq elm və təhsil layihələrinin, proqramlarının reallaşdırılması kimi məsələləri əhatə edən Memorandum imzalanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 28 oktyabr 2015-ci il.

BDU-da Beynəlxalq Telekommunikasiya İttifaqının baş katibi Haulin Jao ilə görüş keçirilib

05/12/2019

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə keçirilmiş müsabiqələrin qalibləri mükafatlandırılıb

03/12/2019