Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

İqtisadi İslahatlar Elmi Tədqiqat İnstitutu BDU-da təqdimat edib

11/10/2017

Azərbaycan Respublikası İqtisadiyyat Nazirliyinin İqtisadi İslahatlar Elmi Tədqiqat İnstitutu və Bakı Dövlət Universiteti arasında imzalanmış Elm, təhsil və istehsalatın inteqrasiyası sahəsində əməkdaşlıq müqaviləsinə uyğun olaraq BDU-da treninq keçirilib. Ekologiya və torpaqşünaslıq, kimya fakültələrinin professor-müəllim heyəti və magistrantlarının iştirak etdiyi tədbiri dekan, professor Nazim Şəmilov açaraq treninqin əhəmiyyətindən, mövzunun faydalılığından danışıb.

İqtisadi İslahatlar Elmi Tədqiqat İnstitutunun direktoru, professor Vilayət Vəliyev isə bildirib ki, treninqin keçirilməsində əsas məqsəd innovativ elmi yeniliklərin tətbiqi yollarının araşdırılması, istehsalata yol tapması və Sumqayıtda yaradılan SOCAR-Polymer texnoparkı ətrafında yaradılacaq klasterin BDU ilə birgə fəaliyyətinə nail olmaqdır.

Sonra adıçəkilən institutun direktor müavini, iqtisadi elmlər doktoru Arzu Hüseynova İnnovasiya mövzusunda təqdimat edib.

Qeyd edək ki, treninqlərin il ərzində davamlı olaraq keçirilməsi nəzərdə tutulur.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 oktyabr 2017-ci il.

Firudin Qurbanov fəlsəfə və elmlər doktoru proqramları üzrə doktoranturaya qəbul olunmuş gənc alim və mütəxəssislərlə görüşüb

BDU-nun rektoru vəzifəsini icra edən, təhsil nazirinin müavini 2018-ci il üçün təsdiq olunmuş qəbul planına uyğun olaraq fəlsəfə doktoru və elmlər doktoru proqramları üzrə doktoranturaya qəbul olunmuş gənc alim və mütəxəssislərlə görüşüb
15/02/2019

Professor Aqil Cəfər Xəndan oğlu Hacıyev rəhmətə gedib