Ramil Usubov BDU-nun hüquq fakültəsinin tələbə hazırlığından razılıq edib

02/10/2013

Daxili işlər naziri Ramil Usubov Dövlət Televiziyasına müsahibəsində BDU-nun hüquq fakültəsinin tələbə hazırlığından razılıq edib: «Artıq 10 ildir ki, Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq fakültəsində Yekun Buraxılış Komissiyasının sədriyəm. Hər il bu fakültəni 450-600 arası tələbə bitirir. Onlardan 100-150 nəfəri yüksək səviyyəli, hazırlıqlı məzunlardır. Digərləri isə orta səviyyəlidir. Bizdə Bakı Dövlət Universitetinin timsalında hüquq hazırlığı yüksək səviyyədədir və məni qane edir. Bəzən deyirlər ki, təhsil yoxdur, oxuyan azdır, amma mən bununla razı ola bilmərəm. Düzdür çalışmaq lazımdır ki, keyfiyyət daha yaxşı olsun, amma mövcudu qaralamaq ədalətsizlikdi. Minlərlə savadlı gənclər var və onlar gələcəkdə yaşlı nəsli ləyaqətlə əvəz edəcəklər».

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib