Ramil Usubov BDU-nun hüquq fakültəsinin tələbə hazırlığından razılıq edib

02/10/2013

Daxili işlər naziri Ramil Usubov Dövlət Televiziyasına müsahibəsində BDU-nun hüquq fakültəsinin tələbə hazırlığından razılıq edib: «Artıq 10 ildir ki, Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq fakültəsində Yekun Buraxılış Komissiyasının sədriyəm. Hər il bu fakültəni 450-600 arası tələbə bitirir. Onlardan 100-150 nəfəri yüksək səviyyəli, hazırlıqlı məzunlardır. Digərləri isə orta səviyyəlidir. Bizdə Bakı Dövlət Universitetinin timsalında hüquq hazırlığı yüksək səviyyədədir və məni qane edir. Bəzən deyirlər ki, təhsil yoxdur, oxuyan azdır, amma mən bununla razı ola bilmərəm. Düzdür çalışmaq lazımdır ki, keyfiyyət daha yaxşı olsun, amma mövcudu qaralamaq ədalətsizlikdi. Minlərlə savadlı gənclər var və onlar gələcəkdə yaşlı nəsli ləyaqətlə əvəz edəcəklər».

Ali Baş Komandan İlham Əliyevin rəhbərliyi ilə Müdafiə Nazirliyinin Mərkəzi Komanda Məntəqəsində operativ müşavirə keçirilib

25/10/2020

Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir neçə kəndi və Qubadlı şəhəri işğalçılardan azad edilib

25/10/2020