İran nümayəndə heyəti BDU-da olub

05/12/2014

İran Mədəniyyət və İslam Əlaqələri təşkilatının sədri, hüquq elmləri üzrə elmlər doktoru Əbuzər İbrahimi Türkmən,İran səfirliyinin mədəniyyət müşaviri İbrahim İbrahimi və müavini Əlirza Behbudi, Mədəniyyət və İslam Əlaqələri təşkilatının eksperti Əsgər Farsi Bakı Dövlət Universitetində olublar. Qonaqları salamlayan rektor, akademik Abel Məhərrəmov universitetin tarixi, elmi nailiyyətləri və təhsilin inkişaf perspektivləri barədə məlumat verib, universitetlərarası əməkdaşlıq məsələlərindən danışıb.

İran Mədəniyyət və İslam Əlaqələri təşkilatının sədri Əbuzər İbrahimi Türkmən də öz növbəsində Bakı Dövlət Universitetində olmaqdan məmnunluğunu ifadə edib, əlaqələrin inkişafında maraqlı olduğunu bildirib.

Görüşdə BDU-da fars dili və ədəbiyyatının tədrisi, kadr hazırlığı  həmçinin nanotexnologiya sahəsində müəllim və tələbə mübadiləsi məsələləri müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 4 dekabr 2014-cü il.

BDU-da “Ulu Öndər Heydər Əliyev Azərbaycanın ekoloji siyasətinin banisidir” adlı tədbir keçirilib

25/04/2024

BDU-nun Filologiya fakültəsində tanınmış yazıçı-jurnalist Varis Yolçuyevlə görüş

25/04/2024