"İraq-Azərbaycan tarixi əlaqələri yüzillər öncə" mövzusunda muhazirə

04/05/2015

İraq Respublikasının dəstəyi ilə təşkil olunan layihə çərçivəsində iraqlı professor Ali An-Naşmi Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüş keçirib.  "İraq-Azərbaycan tarixi əlaqələri yüzillər öncə" mövzusunda muhazirə oxuyan professor ölkələr arasında münasibətlərdən və müasir dövrdə ikitərəfli əməkdaşlıq münasibətlərindən bəhs edib .  Görüşdə İraq səfirliyinin müşaviri Əbdülhəkim İsmayıl İlyas və tarix fakültəsinin İdeoloji və sosial məsələlər üzrə dekan müavini Məharət Osmanlı da iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 04 may 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib