Rektor alimləri təltif edib

06/06/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Coğrafiya fakültəsinin professorları - Rəhim Hüseynov, Çingiz İsmayılov və dosent Elxan Nuriyevi doğum günləri münasibətilə qəbul edib.
Alimlərin universitet həyatında fəaliyyətlərini yüksək qiymətləndirən akademik Abel Məhərrəmov onların həyatlarını elmə, dövlətin inkişafına, təhsilimizin gələcəyinə həsr etdiklərini qeyd edib. Rektor onları təbrik edərək, elmi fəaliyyətlərində uğurlar, cansağlığı və uzun ömür arzulayıb.
Akademik alimləri elmin və təhsilin inkişafında və gənclərin yetişdirilməsindəki xüsusi xidmətlərinə, tələbələrdə vətənə, xalqa dövlətə, məhəbbət ruhunun aşılanmasındakı rollarına görə Fəxri Fərmanla təltif edib.Qeyd edək ki, yubilyarlara müvafiq pul mükafatı verilib.

Mətbuat və İnformasiya Şöbəsi,  06 iyun 2012-ci il

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək