Rektor Beynəlxalq Materialşünaslıq Cəmiyyətinin (MSI) koordinatorunu qəbul edib

19/05/2010

Mayın 17-də Beynəlxalq Materialşünaslıq Cəmiyyətinin (MSI) koordinatoru professor Günter Effenberg Təhsil Nazirliyinin və AMEA-nın dəvəti ilə  ölkəmizə səfər edib. Həmin gün BDU-nun kimya fakültəsində materialşünaslığın müasir problemləri və bu sahədə beynəlxalq informasiya şəbəkəsi haqqında məruzə ilə çıxış edib.  Professor G.Effenberg rektor, akademik Abel Məhərrəmov tərəfindən də qəbul edilib. Görüşdə universitetin bu təşkilatla  əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib. BDU-nun  MS tərəfindən yaradılan informasiya bankına üzvlüyə qəbul edilməsi haqqında razılıq əldə edilib. Görüşdə beynəlxalq əlaqələr üzrə proretkor, dosent Elxan Hüseynov və xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova da iştirak edib.

Mətbuat informasiya şöbəsi

BDU-nun professoru beynəlxalq vebinarda çıxış edib

16/04/2021

BDU-da “Kitabxanaşünaslığın fəlsəfi amilləri” mövzusunda elmi seminar