Rektor cari ildə təqaüdə çıxan bir qrup əməkdaşla görüş keçirilib

14/09/2017

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində cari ildə təqaüdə çıxan bir qrup əməkdaşla görüş keçirilib.

Rektor, akademik Abel Məhərrəmov Bakı Dövlət Universitetində uzun illər qüsursuz, səmərəli çalışdığına, elm, təhsil və ictimai həyatdakı xüsusi xidmətlərinə, yüksək ixtisaslı kadrların hazırlanmasında fəaliyyətinə görə hər bir əməkdaşa təşəkkür edib.

Bakı Dövlət Universitetinin həyatlarında oynadığı rola diqqət çəkən əməkdaşlar qəbul üçün təşəkkür edib, təqaüdə çıxmalarına baxmayaraq, universitet ilə əlaqələrini davam etdirəcəklərini bildiriblər.

Qeyd edək ki, rektorun əmri ilə təqaüdə çıxan hər bir əməkdaşa təşəkkür elan edilməklə bir aylıq əməkhaqqı miqdarında pul mükafat verilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 sentyabr 2017-ci il.

Mehriban Əliyeva Füzuli, Cəbrayıl, Xocavənd, Zəngilan rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Zəngilan şəhərinin işğaldan azad olunması münasibətilə xalqımızı təbrik edib

20/10/2020

Zəngilan şəhəri və rayonun 6 kəndi, Füzuli, Cəbrayıl, Xocavənd rayonlarının 18 kəndi işğaldan azad edilib

BDU-nun rektoru Elçin Babayev III Avrasiya forumunda iştirak edib