Rektor daha 3 fakültənin birincilərini qəbul edib

01/11/2011

Rektor, akademik Abel Məhərrəmov birinci kurs tələbələri ilə silsilə görüşlərini davam etdirir. Bu gün rektor Fizika, Filologiya və Şərqşünaslıq fakültəsinə qəbul olan birinci kurs tələbələr ilə görüş keçirib. Tədbirdə Tədrisin təşkili və təlimi texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva, Elm və innovasiyalar üzrə prorektor Aydın Kazımzadə və müvafiq fakültələrin dekanları iştirak edib. Rektor Abel Məhərrəmov birinciləri tələbə adı qazanmaları münasibətilə təbrik edib. Onlara universitetin tarixi, inkişaf yolu barədə məlumat verib. Ümummilli lider Heydər Əliyevin məzunu olduğu universitetdə oxumağın böyük şərəf, həm də məsuliyyət olduğunu söyləyən akademik A.Məhərrəmov onları ixtisaslarını dərindən mənimsəməyə, xarici dil, informatika biliklərini artırmağa səsləyib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 noyabr 2011-ci il.

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir

19/07/2019

BDU Almaniyanın Berlin Humboldt Universiteti ilə əməkdaşlıq əlaqələrini yeni səviyyədə qurur

18/07/2019