Rektor daha 3 fakültənin birincilərini qəbul etdi

06/10/2011

Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov İlahiyyat, Ekologiya və torpaqşünaslıq, Tətbiqi-riyaziyyat və kibernetika fakültəsinə qəbul olan birinci kurs tələbələr ilə görüş keçirib. Tədbirin əvvəlində Tədrisin təşkili və təlimi texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva universitetə daxil olan tələbələrin sayı barədə məlumat verib, yüksək bal toplayan, eyni zamanda prezident təqaüdünə layiq görülən tələbələrin adlarını oxuyub. Rektor Abel Məhərrəmov birinciləri tələbə adı qazanmaları münasibətilə təbrik edib. Onlara universitetin tarixi, inkişaf yolu barədə məlumat verib. Ümummilli lider Heydər Əliyevin məzunu olduğu universitetdə oxumağın böyük şərəf, həm də məsuliyyət olduğunu söyləyən akademik A.Məhərrəmov onları ixtisaslarını dərindən mənimsəməyə, xarici dil, informatika biliklərini artırmağa səsləyib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 oktyabr 2011-ci il.

Azərbaycan xalqının və dövlətinin taleyində dönüş günü

15/06/2024

Növbəti tədris ili üçün BDU-ya qəbul planı açıqlanıb

14/06/2024