Rektor daha 4 fakültənin birincilərini qəbul etdi

31/10/2011

Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Coğrafiya, Tarix, Geologiya və Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinə qəbul olan birinci kurs tələbələr ilə görüş keçirib. Tədbirdə Tədrisin təşkili və təlimi texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva, Elm və innovasiyalar üzrə prorektor Aydın Kazımzadə və müvafiq fakültələrin dekanları iştirak edib. Rektor Abel Məhərrəmov birinciləri tələbə adı qazanmaları münasibətilə təbrik edib. Onlara universitetin tarixi, inkişaf yolu barədə məlumat verib. Ümummilli lider Heydər Əliyevin məzunu olduğu universitetdə oxumağın böyük şərəf, həm də məsuliyyət olduğunu söyləyən akademik A.Məhərrəmov onları ixtisaslarını dərindən mənimsəməyə, xarici dil, informatika biliklərini artırmağa səsləyib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 31 oktyabr 2011-ci il.

AzTU-da Bakı Dövlət Universitetinin 100 illiyi qeyd olunub

Noyabrın 19-da AzTU ölkədə ali təhsilin və elmin inkişafında mühüm xidmətləri olan Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illik yubileyinə həsr edilmiş tədbir keçirilib
18/11/2019

BDU kollektivi Universitet ərazisinə 650 ağac əkdi