Rektor imtahan prosesini izlədi

09/04/2011

Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Hüquq fakültəsinin qiyabi şöbəsində təhsil alan tələbələrin imtahan prosesini izləyib. Müasir hüququn əsasları, Xarici dil və Fəlsəfə fənlərindən imtahan verən I kurs tələbələri ilə söhbət edən rektor, sualların keçirilmiş mühazirə mətnlərinə uyğun olub-olmaması ilə maraqlanıb. Rektor yazılı (monitorinq) və test üsulu ilə imtahan verən tələbələrə uğurlar arzulayıb, onları biliklərinin obyektiv qiymətləndiriləcəyinə əmin edib.

Mətbuatİnformasiya şöbəsi, 09 aprel 2011-ci il.

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub

22/04/2024