Rektor qış imtahan sessiyası ilə baglı tapşırıqlar verib

19/12/2011

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov 2011/2012 tədris ilinin qış imtahan sessiyasına hazırlıq məsələləri əlaqədar olaraq fakültə dekanları və dekan müavinləri ilə görüşüb. Rektor, qış sessiyasının yüksək səviyyədə keçirilməsi məqsədilə müəyyən tapşırıqlar verib. Tədbirdə tədris işləri üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva gündəlikdəki məsələlərlə bağlı fikirlərini bölüşüb. Sonra iştirakçıları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

Mətbuat və İnformasiya Şöbəsi, 19 dekabr 2011-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib