Rektor səfiri qəbul etdi

04/03/2010

Martın 4-də Koreya Respublikasının ölkəmizdəki səfiri Li Ciha və onu müşayiət edən qonaqlar universitetində olublar. Rektor, akademik Abel Məhərrəmov Azərbaycan–Koreya İnformasiya Təminatı Mərkəzində  qonaqlarla görüş keçirib. Görüşdə tələbələrin müasir rəqəmsal texnologiya və avadanlıqlarla tanış olması, son informasiya texnologiyalarına yiyələnməklə  qloballaşan dünyanın inteqrasiya proseslərində daha fəal iştirakı ətrafında fikir mübadiləsi aparılıb. Söhbət zamanı universitetlərarası qarşılıqlı əməkdaşlıq, münasibətlərin perspektivləri ətrafında müzakirələr aparılıb.

Mətbuat xidməti

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!