Rektor son imtahan prosesini izlədi

31/01/2011

Rektor, akademik Abel Məhərrəmov qış imtahan sessiyası boyunca bütün auditoriyalarda imtahan prosesini izləyib. Köçürmə hallarının olub-olmaması, sualların mühazirə ilə uyğunluq təşkil edib-etməməsi ilə maraqlanan rektor, koordinator-müəllim nəzarətinə də diqqət yetirib. Yanvarın 28 və 29-da Hüquq, Kimya, Jurnalistika, Sosial elmlər və psixologiya, Kitabxanaçılıq fakültələrində olan rektor tələbələrlə söhbət edib, suallarla tanış olub, problemləri ilə maraqlanıb. Tələbələr imtahanların obyektiv təşkilinə və yaradılmış şəraitə görə rektora təşəkkür ediblər.

Akademik Abel Məhərrəmov tələbələrə uğurlar arzulayıb, qış sessiyasından razı qaldığını bildirib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub